Waarom bewakingspatrouilles essentieel zijn voor uw bedrijf

19 april, 2022

Bent u eigenaar of exploitant van een commercieel gebouw? Bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van een ziekenhuis? Beheert u een groot bouwterrein?

Als u op een van deze vragen ja hebt geantwoord, zou u ernstig moeten overwegen bewakingspatrouilles in te huren om uw eigendommen te beschermen.  Echte security guards bieden vele duidelijke voordelen voor diegenen die verantwoordelijk zijn voor commerciële gebouwen, ziekenhuizen, bouwterreinen, woningen en winkelcentra. Wanneer het op veiligheid aankomt, kunnen zelfs de meest recente en grootste technologische ontwikkelingen de doeltreffendheid van een echte veiligheidsagent niet vervangen. Bent u er klaar voor om de voordelen van bewakingspatrouilles voor uw bedrijf te verkennen?

Lees verder om meer te weten te komen over de belangrijkste voordelen van het inhuren van security guards van Guardsmen Security en hoe u vandaag nog met ons team van professionals aan de slag kunt gaan.

Criminelen een stapje voor zijn

Live bewakingspatrouilles zijn mobiel, hetgeen betekent dat ze zich rond uw eigendom kunnen bewegen op zowel willekeurige als geplande rondes. Voor bedrijfseigenaren is dit een enorm voordeel. Ten eerste zorgen geplande patrouilles ervoor dat alle gebieden van uw eigendom regelmatig worden geobserveerd. Bewakers raken vertrouwd met het pand, zodat zij gemakkelijk kunnen vaststellen wanneer er een verandering heeft plaatsgevonden die zorgwekkend is.

Willekeurige patrouilles hebben een verrassingselement. Zelfs als uw eigendom door een crimineel in de gaten wordt gehouden, zal deze niet kunnen voorzien wanneer er een willekeurige patrouille zal plaatsvinden. Zij zullen hun vrijheid riskeren als zij een misdaad proberen te plegen wanneer een bedrijf gebruik maakt van willekeurige bewakingspatrouilles.

Regelmatige veiligheidscontroles

Wanneer u het even druk krijgt, kan het gemakkelijk zijn om veiligheids- en beveiligingscontroles op een laag pitje te zetten. Live bewakingspatrouilles kunnen dit voor u doen, zodat u ervoor kunt zorgen dat al uw systemen operationeel en up-to-date zijn.

Een bewakingspatrouille kan bijvoorbeeld regelmatig uw toegangspunten controleren om er zeker van te zijn dat uw poorten bruikbaar zijn en dat uw sloten in orde zijn. Zij kunnen ook eventuele zwakke plekken waarnemen die een bedreiging kunnen vormen voor de veiligheid en beveiliging in geval van een evacuatie, zoals een geblokkeerde trap, een afgesloten brandtrap of een defecte brandblusser.

Met een speciaal team dat deze beveiligingskwesties in de gaten houdt, bent u beter in staat uw personeel, dierbaren of eigendommen en activa te beschermen.

Niets kan het menselijke element vervangen

Hoewel beveiligingscamera’s en alarmsystemen u waardevolle informatie kunnen geven, kunnen zij niets doen om een misdrijf tegen te gaan. En dat is precies wat een bewaker hoort te doen.

Wanneer een beveiligingsrisico ontstaat, is uw toegewijde security officer meestal als eerste ter plaatse. Hun opleiding en ervaring bereidt hen voor op het omgaan met een grote verscheidenheid aan beveiligingsrisico’s. Ze beschikken over de middelen om gespannen situaties te de-escaleren, personen veilig en rechtmatig aan te houden en bekwaam te communiceren met de rechtshandhaving.

De bewakers van Guardsmen Security zijn enkele van de meest ervaren beveiligingsagenten in deze industrie. Veel van onze bewakers zijn buiten dienst of gepensioneerd rechtshandhavings- of militair personeel met uitgebreide ervaring in het veld en scherpe instincten. In geval van nood zullen de security guards van Guardsmen Security snel en vakkundig handelen om u en uw bedrijf te beschermen.

Live Guard Patrouilles beschikbaar in het hele land

Bij Guardsmen Security bieden wij onze klanten uitgebreide beveiligingsoplossingen om aan hun unieke behoeften te voldoen. Wij begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom overleggen wij persoonlijk met elke klant om ervoor te zorgen dat zij de beveiligingsdiensten krijgen die zij nodig hebben.

Wanneer u met onze beveiligingsspecialisten praat, zullen zij u helpen uw grootste beveiligingskwetsbaarheden te begrijpen en u helpen beslissen of bewakingspatrouilles de juiste oplossing voor u zijn. Neem vandaag nog contact op met ons team om te ontdekken hoe Guardsmen Security uw vertrouwde beveiligingspartner kan zijn.

Deel dit artikel met anderen!