7 redenen waarom uw bedrijf een security guard nodig heeft

13 maart, 2022

Wanneer uw bedrijf nog nieuw is, is een basis bewakingssysteem voldoende om uw beveiligingsbehoeften effectief te beheren. Naarmate uw bedrijf echter groeit, hebt u wellicht een professional nodig om het bedrijf te beveiligen tegen kruimeldiefstallen en andere veiligheidskwesties.

Welke omstandigheden rechtvaardigen het inschakelen van een bewakingsdienst? Hier zijn zeven redenen waarom u een security guard voor uw bedrijf nodig heeft.

1. U merkt een toename van diefstal in de detailhandel

Als u regelmatig het slachtoffer bent van diefstal door werknemers of klanten, moet u een security guard in uw zaak hebben. Beveiligingsmedewerkers hebben de expertise om efficiënte maatregelen te nemen om winkeldiefstal te beëindigen. Zij kunnen bijvoorbeeld uw personeel en klanten effectief controleren op wapens of andere bedreigingen. Zo kunnen zij uw producten effectief controleren om diefstal te voorkomen.

2. U heeft veel bezoekers

Als uw zaak openstaat voor bezoekers, kan een security guard controleren wie er toegang heeft tot uw zaak en de gasten rondleiden. Deze dienst is vooral nuttig als u voortdurend klanten op bezoek heeft om uw werk te zien.

Een beveiligingsbeambte houdt de gasten uit de buurt van afgeschermde gebieden, waardoor uw bedrijf wordt beschermd tegen diefstal van eigendommen of intellectuele eigendommen.

3. U serveert alcohol

Lastige situaties komen vaak voor op plaatsen waar klanten alcohol nuttigen terwijl ze ter plaatse zijn, dus u moet bereid zijn om af en toe met woordenwisselingen om te gaan. Een professionele security guard zal helpen bij het oplossen van een gespannen situatie die zich voordoet.

De zichtbare aanwezigheid van de security guards is vaak al voldoende om wanordelijk gedrag te ontmoedigen. Security guards hebben echter ook de nodige vaardigheden om gevechten of conflicten te de-escaleren.

4. U heeft geen veiligheidsprofessionals ter plaatse

Medewerkers moeten eigenlijk over enkele vaardigheden beschikken op het gebied van gezondheid, veiligheid en brandalarm om snel te kunnen reageren op eventuele incidenten in de winkel. Helaas hebben niet veel werknemers deze vaardigheden. Gelukkig kunnen getrainde security guards noodsituaties op het gebied van gezondheid en brand afhandelen, wat de werknemers ontlast.

5. Uw werknemers werken laat

Vroege ochtenden en late nachten kunnen de meest kwetsbare tijden van een bedrijf zijn. Om werknemers te beschermen die ’s ochtends heel vroeg werken en werknemers die tot laat in de nacht doorwerken, heeft u een security guard nodig die van begin tot eind aanwezig is. De bewakers zorgen er ook voor dat de werknemers veilig vertrekken, vooral als de bedrijfslocatie zich in een gebied met veel criminaliteit bevindt.

6. U heeft een parkeerplaats

U kunt de veiligheid van uw klanten die parkeren op het commerciële parkeerterrein verbeteren door het inhuren van een security guard. Veel parkeerterreinen zijn over het algemeen onveilig door onvriendelijke lay-outs en slechte verlichting. Zonder beveiligingssysteem zijn parkeerterreinen een terrein voor criminele activiteiten en vandalisme. Maar met beveiligingspersoneel ter plaatse voelen klanten zich veilig wanneer deze hun routinepatrouilles op het parkeerterrein uitvoeren om criminaliteit te ontmoedigen.

Bovendien leiden het rijden en de vertragingen op grote parkeerterreinen tijdens de spitsuren soms tot onenigheid onder de klanten, vooral wanneer er schade aan de auto ontstaat door onvoorzichtig rijden. Security guards komen op dergelijke momenten goed van pas om het verkeer te regelen en conflicten tussen klanten te voorkomen.

7. U ondervindt vertragingen bij het inschakelen van de politie

Vaak is een onderbezette politiemacht verbonden met een hoog misdaadcijfer, wat zich vertaalt in een lage reactietijd wanneer een misdaad plaatsvindt. Controleer voordat zich een noodgeval voordoet de gemiddelde reactietijd van de politie in uw regio om te bepalen of u erop kunt vertrouwen dat de politie voor de veiligheid zorgt. Als de vertraging te hoog is, kunt u met een gerust hart gaan samenwerken met een beveiligingsbedrijf om de zaken onder controle te houden, of de politie nu op tijd komt of niet.

Heeft u een beveiligingsdienst voor uw bedrijf nodig? Wij kunnen u helpen. Neem contact op met Guardsmen Protect & Serve voor vertrouwde professionals om uw bedrijf te beveiligen.

Guardsmen Security - Beveiligingsbedrijf Paramaribo

Deel dit artikel met anderen!